Sunday, December 5, 2010

~ keje dihujung minggu~

Start for Dicember ni i dah kene keje pd hujung minggu... cuma thn nie xmcm tahun lepas2 direct one week i keje cuma dlm 3 kali je.. so byklah masa utk i nak study.. bila dah hujung2 thn nie pun ramailah yang nak wat kenduri kawin, jemputan utk i nie pun dah bersusun setiap mggu nak tak nak org dah jemput so kenelah datang kalau tak ade aralmelintang.... so kepada kwn2 yg jempt tu i xdpt dtg i minta maaf awal2 la ye...bukan xsudi tapi ade hal yg xdapat i nak elakkan... berbalik keje hujung mggu nie... kekadang best, kekadang boring sebab ofis sunyi xde org.. dlm unit aku nie xramai cuma 5 org je so lau yg keje hujung mggu nie cuma 4 org jer so sunyila xtau nak wat aper hanya tggu line... blik keje kul 3 pm... apa nak wat blk keje...? haha. fikir2kan la ptg nie k.. ok la i nak smbg menelaah buku jap... lau ade msa i post n3 lg k... selamat berhujung mggu.....

1 comment:

zmah said...

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU.