Sunday, December 5, 2010

~ apa lagi yer...~

Bila tgk blog org cantik jer bila tgk blog sendiri rasa ok ke tapi xtaula lau blog i nie blog syok sendiri.. mcm mane nak nmpk blog kita tu sejuk jer mata memandang.. yela i nie tak suka blog yg serabut2 nie.. suka yg smooth and nice to see... dah byk kali nak try tuk wat yg 3 column tapi xjd2 lg.. nie kene cr cikgu yg arif lagi pasal blog nie... xper la slow2 atleast blog kita tu boleh dibaca.... hahha apela yg nak dibuat nie.. xpe cr idea 4 create the nice blog next time.....

2 comments:

aien said...

hehe.blog kamu dah comel dah,yg 3 colum tu kan guna yang design tu kan?tapi xsilap saya,kalau kita dah copy html template blog xboleh nak buat dah 3 column 2.cuba try tgk tutorial blog.=)

C.A.R.M.I.L.A said...

tq aien.. sy try la cr mana tahu boleh buat yg 3 column tu...